Zapewne wielu z Was korzysta i/lub publikuje swoje przepisy na platformach kulinarnych. Ja zdecydowałam się na Cooklet, który oferuje wiele ciekawych, nowoczesnych i zaawansowanych technologicznie rozwiązań.
Na początku roku zespół Cookleta wybiera 10 osób, które miały istotny wpływ na rozwój platformy i przyznaje im nominacje na Cooklettera roku. Otrzymałam jedną z nich. Dalej to już czytelnicy decydują o wyborze. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o głosy. Jeśli uznacie, że to akurat moje pomysły kulinarne zasługują na Waszą aprobatę, głosujcie proszę tutaj. Spośród osób, które zagłosują, zostanie wylosowany tablet BlackBerry PlayBook.
Głosy można oddawać do 18 marca 2012, do godz. 23:59:59 (czasu środkowoeuropejskiego).
To ważne! Aby oddać głos należy się zalogować.
Dla informacji tych spośród Was, którzy jeszcze nie znają możliwości, jakie proponuje Cooklet dodam, że oferuje on między innymi aplikację Cooklet App, gdzie najciekawsza wydaje się możliwość bezdotykowego przechodzenia pomiędzy krokami przepisu. Szczególnie użyteczne jest to dla czytelników bloga, korzystających z laptopa w kuchni.
Jeżeli chcecie ujrzeć swoje przepisy w wirtualnej książce kucharskiej, której brakuje już chyba tylko szelestu przewaracanych kartek, polecam platformę Cooklet.
Dziś zapraszam na hiperczekoladowe ciacho. Z nutą rozmarynu i moreli. Wypróbujcie je koniecznie, jeśli jesteście fanami czekolady. Gwarantuje niezwykle intensywne doznania smakowe. Polecam gorąco.
Przymierzam się od jakiegoś czasu do jakiegoś wypieku z dodatkiem rozmarynu 🙂 strasznie mnie intryguje takie połączenie. Cooklet wygląda ciekawie, loguję się, nigdy za wiele tych portali kulinarnych 🙂
ach, ależ ciacho! Pięknie wygląda, kusi baaardzo.
Ciekawy dodatek tego miodu rozmarynowego. Chętnie kiedyś skuszę się na takie fajne połączenie 🙂
Pozdrowienia:)
Z przyjemnoscia oddam na Ciebie glos Aniu. Twoje przepisy sa swietne. Chociazby to ciasto…zdjecia sprawiaja, ze az slinka leci 🙂
Usciski.
Jak najbardziej zasłużone wyróżnienie i z przyjemnościa zagłosuję.
pozdrawiam gorąco
Mariszka,
polecam goraco i jedno i drugie 🙂 pozdrawiam serdecznie,
Majana,
rozmaryn tworzy tu ciekawe tlo, warto sprobowac, polecam i pozdrawiam serdecznie
Majeczko,
dziekuje Ci bardzo, Kochana. Serdecznosci 🙂
Angie,
dziekuje bardzo i pozdrawiam Cie serdecznie
Anna
Anno,oczywiście,że zasługują.
Zagłosowałam i trzymam kciuki!
Miłego dnia.
Zagłosowałam popijając herbatę z Twoim syropem, tym razem cytrynowym, pyszny!
To ciasto jest przecudne! Musialabym bardzo sie starac, zeby nie pozrec od razu trzech kawalkow 🙂
Powodzenia!! Boskie ciasto 🙂
nazwa przerażająca, bo nie do rozszyfrowania dla mnie 😉 ale ciasto wygląda obłędnie!
Pozdrawiam!
Masz mój głos! Twoje pomysły kulinarne są super:-)
zakochałam się w rozmarynie jakiś czas temu a ciasto z nim kusi 🙂 muszę wykorzystać Twój przepis
Amber,
dziekuje Ci serdecznie i pozdrawiam
JSWM,
ciesze sie bardzo, dziekuje za glos i spiesze donisc, ze pracuje nad nastepnym 🙂 serdecznosci
Maggie,
u nas tez zrobilo furrore 🙂 Buziaki
Evitaa,
dziekuje i pozdrawiam serdecznie
Kini,
ano tak, ale smak najwazniejszy 🙂 serdecznie
Anka Wroclawianka,
dziekuje Ci serdecznie i pozdrawiam
Elzunia,
skoro tak, to rzeczywiscie musisz 🙂 pozdrawiam serdecznie
Anna
Pewnie, że zagłosowałam:):):) . Dopiero teraz, bo wciąż nie mogłam się zalogować, ale już ok.
Teraz z takim lekkim niedowierzaniem… próbuję postanowić, że nie piekę nic przynajmniej do końca miesiąca…, choć Twoje ciasto, a przede wszystkim jego składniki mnie kuszą – konfitura morelowa, która już mi się skończyła… i rozmaryn na parapecie…
Dobrego tygodnia, Kochana!
p.s lubię słowo chybotało:)
Ewelino Droga,
dziekuje Ci bardzo 🙂
Rozumiem to Twoje postanowienie. Nie jest latwo tez, wiem… namawiac wiec nie bede, skorzystasz, gdy chwila sie nadarzy i smak przyjdzie, buziaki i pozdrawiam Cie serdecznie
Anna
Pieke jutro! Mniam! A na coockleta nie moge sie zarejestrowac…Calusy wiosenne! ewa